Крилото на Тотнъм Деян Кулушевски със сигурност ще ядоса феновете на Шпорите, след като постави играч на Челси на върха в своите Топ 5 на най-добрите крила във Висшата лига за всички времена. 

Бившият играч на Ювентус е основна фигура в състава на лондончани през този сезон, като има 3 гола на сметката си. Той обаче постави една икона на клуба едва на 5-о място. 

„Никога не съм виждал някой като Гарет Бейл. Беше невероятно бърз с великолепен удар. Можеше да играе на различни позиции и отбеляза много голове“ отчете Кулушевски. 

„4-и е Уилиан. Той е много подценен, но аз обичам да го гледам. На трето място е Мохамед Салах. Всеки сезон той има поне по 20 гола и 20 асистенции. Невероятен футболист, който ще остане в историята като един от най-великите във Висшата лига. Втори е Кристиано Роналдо, който е фантастичен и един от най-добрите в историята. На първо място обаче за мен е Еден Азар. Той ми бе любимият играч като дете и ме правеше много щастлив. На терена се забавляваше, докато играе. Опитвах се да го копирам, независимо че съм мвого по-висок“ добави шведът.