Ангелос Постекоглу похвали възстановения Ричарлисон, който снощи вкара два гола, а Тотнъм се върна към победите след 4:1 над Нюкасъл. 

Бразилецът претърпя операция заради мускулен проблем в слабините преди няколко седмици, но вчера се завърна и показа, че явно е оставил проблемите зад гърба си. 

„След възстановяването си той се чувства много по-добре физически, а това му помогна и ментално. Страхотно е, че вкара два гола, но не само попаденияха бяха ключови, е цялата му работа и старание, защото ни донесе много енергия и твърдост, а и като централен нападател е най-добрата му позиция“ заяви Постекоглу, който си отдъхна след края на лошата серия от 4 загуби и равен в предишните 5 мача. 

„Сони зададе тона за нас още от началото, защото всеки път с топката бе много агресивен и нападателен. Точно това е нещото, което трябва да носи един лидер и момчетата го последваха. Трудните периоди са част от пътя, по който сме тръгнали, така че е важно как ги преодоляваме. Не трябва много да мислим назад. Просто в последните си мачове не бяхме достатъчно добри пред гола, откъдено дойдоха и лошите резултати“ добави наставникът.