В Тотнъм се зарадваха, след като стана ясно, че Джеймс Мадисън е възстановен от контузията си и е на линия за утрешното дерби за ФА Къп срещу Манчестър Сити у дома. 

Халфът не е играл повече от два месеца и половина, след като на 6 ноември получи сериозна травма в глезена в мача срещу Челси, но от началото на седмицата тренира нормално. 

„От последния мач всички са на линия. Кулушевски преодоля болестта си, а и момчетата имаха 4 дни почивка. Освен това Мадисън тренира вече няколко дни и се чувства добре, така че ако реша той дори би могъл да стартира утре” заяви Ангелос Постекоглу преди дербито. 

Бившият полузащитник на Лестър се превърна в ключова фигура за Шпорите бързо след привличането си за 40 милиона паунда, като само за 11 мача във Висшата лига записа 3 гола и 6 асистенции, а лондончани дълго време бяха в челото на класирането след серия от 10 поредни мача без загуба.  

Той бе избран за играч на месец август, а още преди началото на сезона бе определен за един от капитаните на Тотнъм, което също ясно показва значението му за този отбор.