Босът на Тотнъм Ангелос Постекоглу критикува генерално Тотнъм след загубата с 0:2 от Манчестър Сити снощи, която почти сигурно осигури титлата на Гражданите. 

Шпорите играха доста добре и имаха немалко положения, но ги пропуснаха, като най-големия бе на Хюн Мин Сон, който не успя да вкара сам срещу вратаря при 0:1. 

Най-разочароващото обаче от всичко бе реакцията на немалка част от феновете, които въпреки поражението се радваха, защото Арсенал е на път да изпусне първото място, което вероятно разочарова и Постекоглу. 

„Мисля, че последните 48 часа разкриха, че основите са доста крехки. Извън клуба, вътре в него, навсякъде. Беше наистина интересно упражнение, но няма да кажа повече. Всеки видя какво се случи и може да си направи изводите“ заяви наставникът. 

„Аз съм тук, за да създам един печеливш отбор. Искам да печеля и да бъда успешен. Затова бях привлечен. Другите хора имат други приоритети, които не ме интересуват, но не мога да им влияя. Те могат да правят каквото си искат. Когато обаче често сме стигали до късни голове, това е било заради подкрепата от феновете. Последните два дни определено ми разкриха някои неща, така че мога да се върна на черната дъска с някои неща“ добави Постекоглу. 

Тотнъм загуби за 5-и в последните си 6 мача, като отново се пропука в защита, което е един от големите проблеми през последните няколко месеца.