Риад Марез не се е явил на днешната тренировка на Лестър, съобщава „Скай Спортс”. Звездата явно все още е под емоциите от това, че клубът не го пусна в Манчестър Сити. 

Гражданите отправиха някои доста примамливи оферти на Лисиците за играча, последната от които включвала сума плюс футболист, общо за около 65 милиона паунда. Лестър обаче отхвърли всичко и задържа алжиреца, след като го оценява на 95 милиона. 

Марез остана крайно разочарован от развръзката, след като отново подаде молба за трансфер и снощи пропусна загубата от Евертън с 1:2. Според слуховете той направи е изпаднал в депресия след случилото се и уведомил ръководството, че в момента просто не е в състояние да играе футбол. 

„Това е четвъртият трансферен прозорец, в който от Лестър казват, че ще го пуснат да си тръгне, а не го правят. Да премине в Ман Сити би било мечта за него и затова в момента е толкова разочарован от начина, по който се отнесоха към него, след всичко, което направи за клуба” заяви близък до играча. 

„Тези моменти винаги са тежки и ние ще трябва да се справим със ситуацията с Риад и се надявам, че той бързо ще се завърне с усмивка и да бъде щастлив да играе за нас” каза мениджърът Клод Пюел.