Галерия

Звездата на "Ман Сити" Рахийм Стърлинг взе пример от батко си Григор Димитров и се уреди с кака с шоколадов цвят на кожата. Техничният бързак бе спипан в компанията на 30-годишната Таби Браун, модел на "Плейбой".

Английският национал беше щракнат от папараци на "Сън" как влиза в тузарски хотел в Манчестър. 21-годишният младок наел стая за себе си и за изкусителката, с която си имали вземане-даване открай време. Разкритието идва в крайно неподходящ момент за Стърлинг. Крилото на "гражданите" има сериозна приятелка, която съвсем наскоро се нанесе в неговото жилище.

Похотливият футболист пробва да избяга от обективите, но удари на камък. Той беше откаран до хотела от свой приятел с автомобил със затъмнени прозорци. "Сън разкри още, че Стърлинг и новото му завоевание имат връзка от край време. Футболната звезда обсипвал красавицата с цветя и подаръци, а само преди месец я уредил с ВИП билет за финала на Купата на лигата, който бе спечелен от Рахийм и съотборниците му.

"Двамата се запознаха в нощен клуб в Лондон. Той веднага си падна по нея. Тя също харесва да е в компанията му. Всеки път, когато Рахим е в столицата, я води на вечеря или я кани на негови мачове", разкри запознат.

30-годишната изкусителка никак не е случайна. Тя има богат опит с футболисти и дори била бройка на скандалджията Марио Балотели. Табита, както се казва, може да се похвали с участие в клипове на рап звезди като Снууп Дог и Ейкън. Освен това тя се подвизава като зайче на "Плейбой" и тв водеща.