Съндърланд - Манчестър Сити, среща от 27-ия кръг на Висшата лига, стадион "Стейдиъм ъф Лайт", 18:00 часа българско време.

Групата на Ман Сити за мача: Кабайеро, Стоунс, Отаменди, Фернандиньо, Клиши, Туре, Силва, Де Бройне, Сане, Стърлинг, Агуеро, Браво, Гън, Охеаначо, Сабалета, Делф и Фернандо

Контузени: Компани, Жесус и Гюндоган
Под въпрос: Коларов

Прогноза на Gol.bg:
Тимът на Пеп Гуардиола отново е в страхотна форма, така че се явява и като абсолютен фаворит за успеха и трите точки днес. Испанецът няма да може да разчита на контузените Компани, Жесус и Гюндоган, а освен това Коларов е под лек въпрос. 

Всички други играчи на тима обаче са на линия. 

Кадровите проблеми при домакините обаче са далеч по-сериозни и Дейвид Мойс ще бъде без контузените Кирхоф, Пиенар, Аничебе, Кетърмоул, Уотмър и Макнеър.

Домакините са на незавидното последно място в класирането, а Сити в момента е на 4-ата позиция, но при успех днес ще се нареди на второто място в класирането.

"Черните котки" са загубили всеки един от последните си пет срещи срещу този противник във Висшата лига. Сити пък има две поредни победи при визити на Съндърланд след четири поредни поражения на "Стейдиъм ъф Лайт" между 2010 и 2013 година.

Кун Агуеро е участвал в шест гола срещу този опонент в последните си четири мача срещу него, а днес вероятно отново ще бъде кошмар за противника.

Нашата прогноза е успех за гостите с 1:3.

Резултат: Съндърланд - Манчестър Сити 1:3