Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити, среща от 16-ия кръг на Висшата лига, стадион "Олд Трафорд", 18:00 часа българско време.

Вероятните състави на двата отбора: 

Манчестър Юнайтед: Де Хеа, Рохо, Смолинг, Джоунс, Йънг, Ерера, Матич, Валенсия, Лингард, Марсиал и Лукаку

Манчестър Сити: Едерсон, Делф, Отаменди, Компани, Уолкър, Фернандиньо, Де Бройне, Силва, Сане, Стърлинг и Агуеро

Прогноза на Gol.bg:
Moже да се каже, че от това дерби ще зависи и това, дали Манчестър Юнайтед все още ще се бори за титлата във Висшата лига. 

Непобедимият до момента тим на Манчестър Сити е на цели 8 точки пред своите комшии, но при загуба в този мач разликата ще стане 5 пункта и ще бъде далеч по-преодолима.

Като цяло срещата е под въпрос заради големия сняг в Манчестър, но все пак домакините от Юнайтед правят всичко възможно съоражението да бъде в добро състояние и да позволява да се играе футбол.

Жозе Моуриньо няма да може да разчита на Бейи и Карик за днешната среща, тъй като двамата лекуват контузии, докато Погба е наказан и също няма да играе.

"Гражданите" от своя страна ще бъдат без Стоунс и Менди, които страдат от травми. 

Преди подобни срещи моментната форма няма значение, но и двата тима се намират в страхотна такава и са постигнали по 4 победи в последните си 5 мача от всички турнири. 

В последните 5 мача от всички турнири предимството е за Юнайтед, чийто тим е записал 3 успеха над комшиите си, но е допуснал и поражение на сметката си. Двата тима имат и едно реми за тези срещи.

Нашата прогноза за този мач е реми с по един гол.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити 1:1