Полузащитникът на Манчестър Сити Илкай Гюндоган е на мнение, че Гражданите няма как да бъдат спрени, въпреки загубата от Ливърпул в неделя с 3:4. 

Поражението бе първо за Небесносините в шампионата за сезона, но преднината на тима остава сериозна и футболистът е уверен, че всичко ще бъде наред. 

„Всичко е в наши ръце. Все още имаме сериозна преднина, но остават и още много мачове да се изиграят. Трябва да си извлечем необходимите поуки особено от тези 10 минути, в които ни вкараха 3 гола и сякаш не бяхме в мача“ заяви Гюндоган. 

„Сигурен съм обаче, че това ще стане и много бързо ще намерим отново верния път, след което отново няма да можем да бъдем спрени и ще сме неудържими“ добави халфът, който заедно с Бернардо Силва се разписа в края, но това не бе достатъчно за точка. 

„Имахме ситуации със Серхио (Агуеро), но за съжаление не успяхме да се справим. Не е приятно, но трябва да приемем първото си поражение за сезона. Мениджърът винаги казваше, че ще дойде двубой, в който ще загубим. Разочаровани сме, макар и да не смятам, ча заслужавахме ад паднем. Предстои обаче нов мач, за който трябва да бъдем готови“ каза още Гюндоган.