Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп e на мнение, че футболистите му не трябва да подценяват отбора на Манчестър Сити преди реванша от 1/4-финалите на Шампионската  на стадион "Етихад". 

"Не, Сити не е уязвим. Когато ние играхме срещу тях и загубихме с 5:0 през септември, всички видяха техните качества, въпреки че бяхме с човек по-малко тогава. Всички знаем за Гуардиола, най-добрият треньор в света. 

Тогава се видя, че са отлични, но няма перфектен отбор в света. Имаш ситуации, моменти, дни, понякога минути, но те бяха най-постоянни тази година и заради това ще са шампиони в края на сезона. 

Има трудни моменти за всички отбори - аз дори не мисля, че Барселона мисли, че се е класирала след 4:1 срещу Рома, защото това е футболът. Нищо не е сигурно. Не вярвам, че Сити ще е по-слаб догодина. Те имат отличен сезон, но и те са хора. 

Имаха два неочаквани от никого резултата, но ние трябваше да дадем всичко от себе си за това. Качеството на противниците им беше високо - Юнайтед във второто полувреме беше силен, но не мисля, че хората очакват Сити да има големи проблеми догодина. 

Аз се вълнувам от възможността да играем отново с тях. Това е най-силното състезание. Ние не сме по-опитни от играчите на Сити в Шампионската лига. Ние ще опитаме всичко и утре ще е голямо предизвикателство, ще е интересно да видим какво ще стане", каза Клоп.