Бранителят на Манчестър Юнайтед Фил Джоунс е на мнение, че отборът значително е прогресирал през вече изминаващия сезон, но смята, че трябва да направи още една крачка напред, за да може да се бори с Манчестър Сити за титлата.

"Червените дяволи" на практика си гарантираха кръг преди края на шампионата второто място в класирането, но отборът остана твърде назад от лидера и настоящ шампион Сити.

"Имаме страхотен отбор и определено прогресирахме през последната година. Трябва обаче да сме една идея по-силни, за да можем да се борим с Манчестър Сити за титлата", обяви Джоунс, цитиран от "Скай Спортс".

"Знам, че има много спекулации по темата, но аз виждам всеки ден тези момчета и имам поглед върху това как тренират, така че мога смело да кажа, че сме по-добър отбор в сравнение с преди година". 

"Пропастта между нас и Манчестър Сити обаче е твърде голяма. Трябва да се коригираме и да се борим с тях през следващия сезон. В някои мачове изпуснахме по елементарен начин точки, а това е нещо, което не трябва да правим твърде често за в бъдеще".