Халфът на Манчестър Сити Риад Марез сподели, че "гражданите" ще спечелят Шампионска лига. Футболистът смята, че ако това не се случи тази година, то със сигурност ще се стане през следващата кампания. За целта обаче тимът първо ще трябва да мине през Тотнъм в 1/4-финална среща от надпреварата. 

"Чака ни много труден сблъсък, но сме готови за него. Познаваме противника, но той също ни познава. Много пъти сме играли с тях и сме печелили, но може би такова задълбочено познаване един на друг може да играе и негативна роля.

Всеки си върши работата, било то голове, асистенции или надеждна игра в защита. Както казва мениджърът, ние се нуждаем от всичко, и това е единственият начин да достигнем следващото ниво.

Имаме голям избор от играчи с голям талант и страхотен мениджър. Имаме и всичко необходимо, за да стигнем докрай. Спечелването на Шампионската лига ще бъде нещо невероятно. Винаги съм мечтал да спечеля този турнир.

Ще направим всичко, за да триумфираме. Ако не тази година, то със сигурност през следващата. Но първо трябва да преминем през Тотнъм и тогава ще видим", каза Марез.