В Манчестър Сити не могат да се намерят място при мисълта, че бившият им футболист Джейдън Санчо може да блести във Висшата лига с екипа на градския съперник Манчестър Юнайтед, разкрива списание "Шпорт Билд".

Както е известно, "гражданите" изпуснаха английския национал през лятото на 2017 година за едва 7.8 милиона евро и той се превърна набързо в една от големите звезди на Борусия Дортмунд. Напоследък все по-усилено се говори, че подавач №1 в Бундеслигата може да премине при "червените дяволи".

Санчо със сигурност ще остане в Дортмунд през следващия сезон, но изданието твърди, че ръководството на клуба е готово да седне на преговори с кандидат-купувачите от 1 юли 2020 година, като разбира се Ханс-Йоахим Вацке и компания очакват на масата да бъде сложена доста изкушаваща оферта.

"Гражданите" са наясно с готовността на Борусия да разглежда оферти за Джейдън следващото лято и затова Сити е готов на всичко, за да надцака Юнайтед. Очертаващият се манчестърски "търг" със сигурност е по вкуса на германския клуб, защото по всичко личи, че Санчо ще струва над 100 милиона евро.