Бившият вокалист на рокгрупата Оейзис Ноел Галахър е категоричен, че Манчестър Сити ще остане на върха в Англия след 2 поредни титли. 

Известен като изключителен фен на Гражданите, Галахър не смята, че Ливърпул има особени шансове срещу хората на Пеп Гуардиола, въпреки че миналия сезон Червените измъчиха страшно много опонента си преди да останат на точка от него в крайното класиране. 

„Смятам, че ще спечелим 4 поредни титли и не мисля, че някой ще може да ни доближи. Ливърпул направи най-добрия си сезон и пак остана след нас. Забавно е! Ако играем 20 поредни мача с тях ще ги бием в 18, а в другите 2 ще завършим наравно” заяви Ноел пред „Скай Спортс”. 

„Манчестър Юнайтед вече не ни е съперник. Тотнъм? Извинете кой? Шпорите? Та кои са те? Най-хубавото нещо при тях е новият им стадион. Най-големият ни противник е УЕФА. С Гуардиола обаче няма кой да ни спре” добави той. 

„В Шампионската лига всичко може да се случи, но за мен истинският белег за силата на един отбор е титлата в Англия. Иначе в Европа обикновено най-добрите дори не стигат до финала. Тотнъм го направи, за което ги поздравявам, но в крайна сметка те не са дори най-добрият тим в Лондон” каза още Галахър.