Звездата на Манчестър Сити и Англия Рахим Стърлинг е по-добър от най-скъпия футболист в историята Неймар, смята бившият нападател на Челси и Олимпик Марсилия Тони Каскарино.

"Кого бихте предпочели в състава си - Неймар или Стърлинг? Аз бих взел Рахим. За мен той е по-добър футболист", отсече Каскарино пред talkSPORT.

"Неговите показатели са по-добри, той играе и в по-добър отбор. Виждал съм Неймар да прави неща, които друг футболист не е показвал, но ако искате играч, който да бъде в полза на отбора и да вкарва същия брой голове като Неймар, тогава ти трябва Рахим."

"Бих спорил с всеки, че Рахим има място в Топ 5 на света. Най-много ме впечатлява развитието му. То е изключително. Ако Манчестър Сити реши да го продаде утре, ще получи 150 млн. паунда за него. "

"Ако Стърлинг продължи да се подобрява, ще стане най-добрият или вторият най-добър футболист в света. И навярно ще вземе Златната топка. Ако грабне трофея в Шампионската лига и има роля за успеха на Сити, вкарвайки много голове, ще има голям шанс да спечели Златната топка", допълни Каскарино.