Изхвърлянето на Манчестър Сити от европейските клубни турнири за два сезона може да върне Пеп Гуардиола в Барселона, смята легендата на каталунците Ривалдо.

"Манчестър Сити ще обжалва наказанието си, но целият този случай вече е едно голямо предупреждение за всички клубове, че правилата трябва да се спазват", коментира бившият носител на Златната топка Ривалдо.

"Ако Сити не играе два сезона в Шампионската лига, Барселона ще има голям шанс да си върне Пеп Гуардиола за следващия сезон. Това обаче ще зависи от представянето на отбора до края на тази кампания."

"Ако Барса спечели Шампионската лига този сезон под ръководството на Кике Сетиен и направи силен финален спринт в Ла Лига, няма да има причини за треньорска смяна."

"Но ако очакванията не се оправдаят и феновете останат разочаровани, тогава може да се появи реална възможност Гуардиола да се върне в клуба, където постигна най-големите си успехи."

"Все още е твърде рано, трябва да изчакаме края на сезона и да видим дали наказанието на Сити ще бъде потвърдено. Също така трябва да видим дали Барса ще иска да смени треньора си толкова скоро след назначението на Сетиен", допълни световният шампион.