Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола не бърза да се радва след обрата насред стадион "Сантяго Бернабеу" снощи. "Гражданите" удариха Реал Мадрид с 2:1 и докосват четвъртфиналите на Шампионската лига.

"Реал Мадрид определено е отбор, който е способен да направи обрат след такава загуба. Ние получихме попадение във вратата си, но после подобрихме играта си и успяхме да изравним, а след това и да победим", коментира каталунецът.

"Шампионската лига е надпревара, в която се редуват възходи и падения. Ние сме доволни сме от победата в Мадрид, но все още не сме спечелили нищо. Свършихме едва половината от своята задача."

"Ние създавахме положения пред вратата им цяла вечер. Тибо Куртоа направи много силен мач. Но опитът ми в Шампионската лига показва, че няма как да контролираш един двубой през цялото време. Имаше едно важно спасяване след удара на Бензема, а освен това създадохме доста добри положения, които повечето отбори не успяват да постигнат тук."

"Тази победа в Мадрид ни носи голяма радост. Не сме свикнали на подобни резултати, но това само показва, че можем да победим на всеки един стадион, на който гостуваме", завърши своя коментар Гуардиола.