Манчестър Сити - Норич двубой от последния 38-и кръг на английската Висша лига, стадион "Етихад", начало: 18:00 часа българско време.

Вероятен състав на Сити: Едерсон, Уокър, Гарсия, Стоунс, Кансело, Родри, Де Бройне, Фоудън, Б. Силва, Стърлинг, Жезус

Прогноза на Gol.bg:

Домакините в този мач завършват сезона на второто място в класирането с трофей от Карабао Къп. Сега пред мениджъра на тима Пеп Гуардиола и футболистите му приоритет е Шампионска Лига. 

Във вторник Сити се завърна на победния път след разочароващия полуфинал с Арсенал за ФА Къп и разгроми Уотфорд с 4:0. "Гражданите" не оставиха никакви шансове на "стършелите" дори да се доближат в опасна близост до вратата им.

Норич загуби последните си четири домакинства, като само в едно от тях успяха да отбележи поне почетно попадение. Вероятно сбогуването на отбора с елита на Англия няма да е безболезнено.  Като гост Норич постигна едва една победа във Висшата лига - успех с 2:0 срещу Евертън.

Откъм състави, при домакините Серхио Агуеро и Клаудио Браво продължават да лекуват контузии. Гостите имат доста проблеми. Наказани са Буендиа и Дърмич, а с травми са Байрам, Ханли, Зимерман и Лайтнер.

Прогноза: Манчестър Сити - Норич 4:0