Със сигурност, всеки би искал да притежава Lamborghini Aventador, но Серхио Агуеро е сред малцината, които съжаляват за решението да си купи подобна кола.

32-годишният нападател на Манчестър Сити призна, че е сгрешил, давайки парите си за този звяр, тъй като не го кара и автомобилът "само събира паяжини".

"Не знам защо, по дяволите, си купих "Ламборгини" - каза цитираният от webcafe.bg Агуеро в аржентинското телевизионно предаване "Santo Sabado".

 

"Навъртял съм сигурно само 1200 километра за шест години. Почти не я ползвам. От две години се чудя защо, по дяволите, си купих подобна кола. Сега само дето я "пере" дъжда и "бере" студ отвън. Хванала е паяжини."

Агуеро не разкри с колко се е бръкнал за луксозното возило, но моделът Aventador върви за около 400 хиляди евро.

Аржентинският нападател трябваше да се завърне на терена за срещата срещу Бирмингам от ФА Къп след контузия, която претърпя през октомври, но отново остана извън състава на "гражданите", тъй като трябваше да се самоизолира, тъй като е бил контактен на човек, заразен с COVID-19.

В последните месеци се появиха и различни спекулации за бъдещето му. Договорът на 32-годишния нападател на "Етихад" изтича в края на сезона, като се заговори за интерес към него от страна на Пари Сен Жермен.