Тотнъм води люта битка с още четири отбора за място в Топ 4, а Антонио Конте призна, че очаква изключително трудна визита на Манчестър Сити.

Италианският специалист даде интервю за beIN Sports в навечерието на сблъсъка, в което заяви, че Пеп Гуардиола е най-добрият треньор в света. Той допълни, че гражданите най-вероятно няма да имат никакви проблеми отново да стигнат до титлата.

„Със сигурност ще бъде много трудно за нас, но в същото време искаме да се опитаме да играем футбол и да използваме срещата, за да направим стъпка напред в развитието си".

"В подобни мачове разбирате пропастта, която имате с отбора срещу вас. Ала ние ще играем без страх, защото трябва да излезем от тази тежка ситуация. Задължени сме да опитаме да променим нещо".

"Гуардиола е най-добрият треньор в света. Той го показва на всяко място и при различни ситуации. Барса, Байерн и Сити инвестираха в него и той им се отплати. Когато видите отбор на Пеп, си давате ясна представа за футбола и разбирате колко страхотна работа върши той".

"Сити според мен е абсолютен фаворит за титлата във Висшата лига. Те са с много добри шансове и за триумф в Шампионската лига, защото са силни във всеки аспект. Лично аз не виждам слабост в този отбор. Колко възможно е да финишираме в четворката? Един процент“, отсече Конте.