Отборът на Манчестър Сити може да привлече халфа на градския си съперник Манчестър Юнайтед Пол Погба като свободен агент през лятото, съобщава британският таблоид "Дейли Мейл". Договорът на френския национал с "червените дяволи" изтича в края на този сезон и той е решен да си тръгне от "Олд Трафорд", като най-вероятно ще има няколко оферти. Доскоро се считаше, че фаворит за подписа на 29-годишния Погба е шампионът на Франция ПСЖ, но в крайна сметка е възможно играчът да остане в Манчестър.

Според изданието мениджърът на "гражданите" Пеп Гуардиола иска да подсили халфовата с линия с Погба, тъй като след края на кампанията от "Етихад" със сигурност си тръгва Фернандиньо, а е много възможно това да се случи и с Рахийм Стърлинг. Медиите твърдят, че Сити вече имат едно сигурно ново попълнение - голмайсторът на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд, като е възможно Погба да е вторият нов в клуба през лятото.

Третата опция пред Погба е бившият му клуб Ювентус, където той изкара няколко силни сезона, преди да се завърне в Манчестър Юнайтед през 2016-та година.