Мениджърът на Ман Сити Хосеп Гуардиола отговори на коментар на Димитър Бербатов и Патрис Евра. След напускането на "гражданите" от Шампионската лига, Патрис Евра заяви, че испанецът не може да тренира играчи с характер, а и няма нужда от лидери в състава.

Бербо пък сравни Сити с малки отбори със слаб манталитет за напускане на Шампионската лига. В същото време българинът подчерта, че не си струва да обвиняваме Гуардиола за поражението.

"Всички тези специалисти, бивши играчи като Бербатов, Зеедорф и Евра... играх срещу тях. Не забелязах този характер в тях, когато ги унищожавах, Барселона и аз ги унищожихме във финала на Шампионската лига. С Реал Мадрид допуснахме два гола за една минута, когато имахме две възможности за гол, не става въпрос за характер. В последните четири мача от Висшата лига отбелязахме 22 гола с невероятен характер", каза треньорът пред Citizens.

Барселона на Гуардиола победи Манчестър Юнайтед два пъти във финала на Шампионската лига през 2009 и 2011 г. Евра игра и в двата мача, Бербатов в първия.