Пари Сен Жермен ще играе само за титлата в Лига 1. Отпадането от Байерн Мюнхен в Шампионската лига беше тежък удар за клуба и битката за нови попълнения на отбора вече започва.

От тази неделя слухът за евентуална бомба на трансферния пазар през лятото започна да циркулира в Европа. ПСЖ ще планира, според информация от Даниел Риоло, журналист от RMC Sports, да се насочи към привличането на Ерлинг Холанд. Информацията гарантира, че намерението на клуба е да създаде нов проект в нападение с норвежеца заедно с Килиан Мбапе.

За да вземе голмайстора от Манчестър Сити, клубът ще подготви невероятна оферта от почти 200 милиона евро. Точната информация е, че той би предложил на "гражданите" 197 милиона за нападателя, пише "Труд".

L'Equipe добавя информация какъв ще бъде проектът на ПСЖ през следващата година. Подновяването на Меси все още е в режим на готовност, точно както при Серхио Рамос, а продажбите също са планирани, за да се избегнат санкции и да се спазва финансовият феърплей.

Норвежецът изживява първия си сезон в английския отбор и във Висшата лига. Подобно на баща си, Холанд пристигна в Сити през юли 2022 г., когато гражданите платиха на Борусия Дортмунд освобождаващата му клауза от 60 милиона евро, въпреки че по това време пазарни експерти вече уверяваха, че стойността на играча е около 150 милиона.

При пристигането си нападателят подписа договор за пет сезона, който го свързва с клуба до юни 2027 г. Със заплата от 25 милиона евро на година той е най-добре платеният играч в отбора, изпреварвайки Кевин де Бройне, а също и в цялата Висша лига.

Снимка: БГНЕС