Джак Грийлиш трудно сдържаше сълзите си след последния сигнал на финала на Шампионската лига. Халфът, купен от Манчестър сити за 100 млн. паунда, спечели требъл във втория си сезон при Гражданите, той игра пълни 90 минути при успеха 1:0 над Интер, макар да не постави висока оценка за играта си.

Попитан как се чувства в момента, Грийлиш известно време не успя да се овладее, за да започне да отговаря. Очите му се напълниха със сълзи.

„Това е всичко, за което съм работил през целия си живот. Толкова съм щастлив“, обяви Грийлиш пред Би Ти Спорт. „Бях ужасен през целия мач, но не ми пука. Да спечеля требъл с този отбор, с тази група играчи е толкова специално“, обяви Грийлиш.

Семейството на английският национал беше на трибуните в Истанбул. „Всеки знае, че съм човек, който държи на семейството. Колко обичам футбола и колко много значи това за мен. Да видя семейството ми в публиката ме прави толкова емоционален“.

„Искам да благодаря на мениджъра. Казах му „благодаря ти“. Той плати много пари, за да ме привлече и след като не играх добре първия сезон ми даде платформата и доверието да играя силно тази година“, допълни Грийлиш.