Босът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола се зарадва още повече, след като холивудската звезда Джулия Робъртс поздрави него и отбора за триумфа в Шампионската лига. 

Както е известно по-рано през годината наставникът на Гражданите се пошегува, като изрази разочарованието си, че актрисата, която е сред неговите идоли, е посетила градския съперник Юнайтед, а не Сити при идването си в Англия. Сега обаче Робъртс зарадва специалиста. 

„Поздравления за Пеп, че изведе отбора си до триумфа в Шампионската лига“ написа тя в Инстаграм, с което със сигурност е донесла още повече радост на Гуардиола. 

През март тази година той обяви, че така или иначе се е провалил като треньор в Шампионската лига, тъй като Джулия Робъртс е посетила Юнайтед, въпреки че по онова време Небесносините бяха по-добрият тим в града. 

„Дори и да спечелим трофея, това не би могло да компенсира разочарованието, което преживях“ каза Пеп след 7:0 над Лайпциг, но сега без съмнение е останал доволен от реакцията на холивудската знаменитост.