Уулвърхямптън е отхвърлил първата оферта на Манчестър Сити за Матеус Нунеш. Предложението е било на стойност 47 млн. паунда. Разговорите между двете страни продължават и шампионите на Англия в момента обмислят дали да пратят нова оферта за услугите на португалския полузащитник.

Въпреки това, „гражданите“ вече са демонстрирали в миналото, че са готови да се откажат от свои трансферни цели, ако сметнат, че те не отговарят на правилната цена.

Уулвс подписа с Нунес за рекордните за клуба 42.2 млн. паунда през август миналата година, плащайки първоначално 38 млн. паунда плюс 4.2 млн. паунда под формата на бонуси. 24-годишният футболист показа на какво е способен, вкарвайки страхотно воле срещу Челси миналия сезон, но това остава и единствения му гол за клуба в 41 мача за „вълците“. Нунес бе изгонен при тежката загуба от Брайтън с 1:4 у дома в събота.

Манчестър Сити търси креативен халф след тежката контузия на Кевин Де Бройне. Белгиецът е аут за няколко месеца, след като пострада при класическия успех над новака Бърнли на старта на Висшата лига. /БГНЕС