Футболистът на Манчестър Сити Кайл Уокър е бил зарязан от дългогодишната си съпруга Ани, която потвърди първоначалната неофициална информация в социалните мрежи. Уокър вече напусна имението си за три милиона евро, в което живееха, а Ани написа в Instagram:

"Пиша това в отговор на зачестилите скорошни медийни въпроси относно брака ми с Кайл и в опит да защитя семейството си от интензивността на медийното внимание. За съжаление, след много години брак и три прекрасни деца заедно, реших да не бъда с Кайл. Не искам да коментирам повече позицията си. Засега моля личното пространство на мен и трите ни малки деца да бъде уважено в този труден момент."

Двойката се срещнала за първи път в родния си град Шефилд, когато тя беше на 15, а той - на 17 г. Причината за раздялата не е известна, но Уокър е имал поредица от сексуални забежки през последните няколко години.

Още през 2019 г. Ан го изгони от къщата, когато за първи път разбра за негова изневяра, само за да го върне обратно, преди той отново да стъпи накриво.
Шокиращата раздяла идва след поредица от сексуални скандали, включващи крайния защитник на Трите лъва, който беше капитан на страната си за първи път през ноември.

Той си правеше и оргии с проститутки по време на пандемията от коронавирус, въпреки че всичко беше затворено.