Кевин Де Бройне е доволен, че Манчестър Сити е близо до пълна сила, тъй като краят на сезона наближава. Ерлинг Халанд се завърна в игра след почти два месеца отсъствие, а шампионите успяха да победят с 3:1 Бърнли.

Де Бройне стартира за първи път от август и Джон Стоунс също се включи след травма, Сити е в добра позиция, докато напрежението расте. Защитникът Мануел Аканджи вече е единственият отсъстващ за състава на Пеп Гуардиола, който е на пет точки от върха с мач по-малко, където битката е с Ливърпул и Арсенал.

„Мисля, че е наистина имахме добро представяне срещу Бърнли. Ако Ману се завърне като се надявам, че ще бъде скоро – ще бъде първият път през годината, че всички са във форма, така че това може само да ни помогне, защото смятам, че графикът става малко по-труден и по-труден в следващите седмици.

Да имаш всички на разположение може само да помогне на отбора да бъде конкурентоспособен. Дори и да направиш промени, има големи звезди, които седят на резервната скамейка и можеш да им дадеш шанс“, заяви Де Бройне.