Италианският вицешампион Рома е поредният клуб, който ще се присъедини към битката за подписа на бразилската звезда на Сантос Неймар.

Според електронното издание "Ил Месаджеро" отборът от Рим проявява много сериозен интерес към младия национал на "Селесао" и иска да го привлече в редиците си през летния трансферен прозорец.

Римските "вълци" искат да освежат състава си за следващия сезон и талантливият атакуващ футболист влиза в техните планове.

Новият собственик на отбора Томас Дибенедето очевидно е готов да развърже кесията за някое ново попълнение през лятото и перспективният бразилец е един от футболистите, към които клубът се е насочил.

Звездата на "Селесао" се намира в прекрасна форма в последно време и е една от най-апетитните хапки в своята родина Бразилия. Неймар е обект на интерес и от страна на други еврограндове, сред които личат имената на Барселона, Челси и Ювентус.

Смята се, че от Рома ще трябва да предложат 35 милиона евро за Неймар, тъй като от Сантос няма да го пуснат за по-малко пари.