Селекцията в Рома далеч няма да приключи с привличането на Един Джеко и Мохамед Салах. Това призна спорният директор на „вълците“ Валтер Сабатини.

Римляните си осигуриха свежи пари от очакваната продажба на Алесио Романьоли в Милан за 30 млн. евро. Трансферът на Салах беше завършен, докато този на Джеко от Манчестър Сити е въпрос на дни. „Вълците“ обаче първо трябва да дадат под наем Антонио Санабрия, най-вероятно на Спортинг Хихон, за да се отвори място за играч извън Европейския съюз.

„Джеко е страхотен играч, но аз се надявам, че най-добрият трансфер за Рома тепърва предстои. Все пак съм много щастлив, че взимаме подобен нападател. Дали с него приключваме със селекцията? Не! Ние работим здраво на трансферния пазар, за да сглобим добър отбор“, каза Сабатини.

Очаква се в следващите дни на прегледи в Рим да дойде защитникът на ПСЖ Лукас Дин. Мохамед Салах пък вече започна с гол за новия си отбор, след като се разписа при победата с 3:1 над Валенсия.

„Нека не говорим за Фиорентина, тъй като този клуб не беше въвлечен в преговорите за Салах. Ние се разбрахме с Челси“, подчерта Сабатини.