Новото попълнение на рома Един Джеко призна, че няма търпение да започне да играе и да вкарва голове за „вълците“. Трансферът на босненеца беше завършен вчера, след като римляните успяха да уредят документалната работа.

Така Джеко ще бъде на разположение на треньора Руди Гарсия за контролата със Севиля утре. Босненецът призна, че голяма роля за трансфера е изиграл сънародникът му Миралем Пянич, а той самият няма търпение да играе в един отбор с Франческо Тоти.

„Трансферът отне малко по-дълго от очакваното, но аз съм тук и съм много, много щастлив. Очаквах да ме посрещнат фенове на летището, но не чак толкова много. Бях сразен от това. Освен това получих много поздравления в социалните мрежи.

В последните няколко месеца си говорих много с Миралем Пянич и той постоянно ме навиваше за Рома. Каза ми само хубави неща за отбора. Освен това говорим за един от най-красивите градове в света, а и феновете на клуба са прекрасни. Много съм щастлив и нямам търпение да започна“, каза Джеко.

„Следя Рома  отблизо откакто Миралем дойде в клуба. Той ми е добър приятел. Миналата година играх с Манчестър Сити срещу Рома и съм наясно колко голям клуб е това. Ще направя всичко по силите си, за да помогна на клуба да постигне успехите си. Искам да отбележа, че голяма роля за трансфера изигра и спортният директор Валтер Сабатини.

Разбира се, щастлив съм да играя с Тоти. Той е една от най-големите легенди на футбола и за мен ще бъде чест, че имам възможността да играя до такъв играч“, каза още Джеко.