Бившият защитник на Рома Федерико Балдзарети смята, че е прекалено рано да се говори за титла на „вълците“. Балдзареди взе решение да се откаже от футбола през лятото след поредица от контузии.

„Вижда се, че сме на правилният път. Прекалено рано е обаче да се говори за Скудетото. Минали са само три кръга и трябва да изчакаме, за да видим как ще протекат нещата“, заяви Балдзарети.

Утре Рома посреща Барселона в първата среща от групите на Шампионската лига. „Барселона е невероятен отбор, който няма никакви слабости. Ние трябва да бъдем на 200%, за да вземем добър резултат, но съм сигурен, че ще успеем. Атмосферата на стадиона също ще ни помогне.

Щастлив съм от гола на Итурбе в последния кръг. Той искаше да остане в Рома на всяка цена, което говори за мотивация. Убеден съм,ч е това ще е неговата година.

Яго Фалке също ще свърши много работа. Той е способен да помогне и в двете фази, а освен това може да центрира по прекрасен начин топката. Което пък работи в услуга на Един Джеко“, добави бившият защитник.