Бившият нападател на Рома Руди Фьолер заяви, че „вълците“ имат състав да спечелят титлата на Италия. Тази седмица столичани посрещат Байер Леверкузен в Шампионската лига, след като в предишния мач в Германия завършиха 4:4.

Тимът на Руди Гарсия в момента е на последното място в Група Е със само две точки от три мача и двубоят с Байер трябва да бъде спечелен на всяка цена. Фьолер сега е спортен директор в Леверкузен, но е запознат с обстановката в Рома, тъй като бе нападател на „вълците“ между 1987 и 1992 година.

„Рима никога не се променя, клубът беше същият и през 1987 година. Близо 30 години по-късно обичта на феновете е същата. Във футбола съм от много години и съм виждал всичко, но онзи мач беше луд.

Ако не загубим на „Олимпико“, ще имаме леко предимство за класирането в следващата фаза, но при всички положения ще бъде много тежък мач.

Чувствам се прекрасно в Рим. Жена ми Сабрина в момента е щастлива от живота ни в Дюселдорф и говори немски, но имаме много близки в Италия. Сега идвам по-рядко тук, но когато се върна, винаги е много хубаво. Завиждам ви, защото нямате в първенството си Байерн Мюнхен. А Рома има отбор за титлата“, коментира Фьолер.