Треньорът на Рома Лучано Спалети призна, че е доволен от последните изяви на тима си. Снощи “вълците” победиха с 3:1 Карпи като гост и постигнаха четвъртата си поредна победа. 

“Направихме добър мач, без много големи грешки и момчетата най-накрая ме убедиха, че могат да владеят срещата от началото до края. Можехме и много по-добре, но все пак заслужавахме да победим”, заяви Спалети след срещата. 

Един Джеко най-накрая се разписа, след като не го правил от ноември. “Той имаше нужда от този гол. Шегувахме се в съблекалнята, че някои от пропуските му бяха изключително, но сега и подаването и завършващият удар бяха просто перфектни. Джеко дължи вечеря на отбора. 

Най-важното беше, че контролирахме темпото и не допуснахме да има спад. Не променихме играта си и продължавахме да търсим голове. Убеден съм, че това представяне ще ни помогне много за в бъдеще. 

Предстои ни мач с Реал Мадрид, в който влизаме с победа и повишен морал. Да, ще бъде много труден мач, но ние ще играем футбол, няма да си седим вкъщи на дивана”, каза още треньорът на Рома.