Спортният директор на Рома Валтер Сабатини призна, че чака отговор от нападателя - дали ще се оттегля от футбола докато е на върха, или ще продължи да играе. 

Капитанът на “вълците” ще навърши 40 години през септември, а има договор с клуба до края на сезона. Тоти даде да се разбере, че иска да продължи с футболната си кариера и го показа с трите си гола в последните три мача, появявайки се от резервната скамейка. 

“Казах още преди 5 години, че Тоти е слънцето, което огрява Рим, защото тези, които живеят тук, знаят, че той ще остане. Това е валидно и сега, светлината не си е тръгнала. 

Сега проблемът е свързан с един простичък въпрос. Дали искаш да се оттеглиш на върха, или когато вече не можеш да се справяш? Той смята, че може да продължи и го показва с ентусиазма си”, заяви Сабатини. 

“Спалети свърши прекрасно работата си. Когато той смята а правилно, пуска Тоти и получава исканият резултат. Той знае кога да го пусне в игра и не се поддава на натиска на пресата. Спалети опитва да стои настрана от скандалите и върши работата си прекрасно”, каза още Сабатини.