Треньорът на Астра Гюргиу Мариуш Сумудица заяви, че 40-годишният Франческо Тоти е най-добрият играч, който е виждал. Принца на Рим прекърши румънците с 3 асистенци и помогна за победата на Рома с 4:0. 

“Тоти беше невероятен, все едно гледах мач на Плейстейшън. Той е най-добрият футболист, който някога съм виждал. Няма да забравя как срещнах Интер в Купата на УЕФА, когато там играеха футболисти като Дъглас Майкон и Естебан Камбиасо, но никой не е като Тоти. Свалям му шапка. 

Ние сме малък тим, който опитва да повиши нивото си, но все още не сме там. Рома игра много добре и опитахме да им се противопоставим през първото полувреме, дори имахме шансове да изравним. Така че ми е любопитно какво би станало, ако резултатът бе 1:1. 

Рома има много силни играчи в халфовата линия. Другите отбори в групата ни нямат толкова качество. Рома е от друго ниво. Защитата им също прекрасна, но халфовата линия и нападението е нещо различно. Мисля, че Алесандро Флоренци е най-добрият десен бек в Европа. Центрира добре, агресивен е, тича много”, каза треньорът на Астра.