Големият Франческо Тоти вече е приключил за футбола. Това заяви не кой да е лично неговата съпруга Илари Блази. Популярната телевизионна звезда в Италия сподели, че е време 40-годишният символ на Рома да сложи край на своята славна футболна кариера.

"Чувам как хората говорят, че Тоти трябва да играе още дълги години, но е време да спре. Мисля, че вече е приключил с футбола. Обсъждали сме тази тема, но изборът - кога, е само негов.

Каквото и да стане обаче, очаквам да останем в Рим, защото тук всичко е прекрасно", сподели 35-годишната красавица пред италиански медии.

Илари Блази поясни, че вече е изгладила отношенията с треньора на Рома Лучано Спалети, с когото преди време се изпокара за своя съпруг.

Г-жа Тоти нарече наставника на "вълците" дребна душица заради лошото му отношение към легендарния за Рим №10, който много рядко играе под ръководството на Спалети.

Миналата седмица Тоти обаче отново зарадва феновете на Рома, като успя да класира тима за полуфиналите за купата на Италия с гол от дузпа в последните секунди да двубоя с Чезена.

Принца на Рим, както е популярен Тоти, все още обмисля бъдещето си след края на сезона.