Еузебио Ди Франческо засипа с похвали младока Ченгиз Юндер, който се разписа при победата с 3:2 над Тотнъм. Младият турски нападател бе привлечен наскоро и започна да оставя добри впечатления с играта си.

„Отборът ми хареса много през първите 30 минути. Но е нормално да не можем все още да държим едно темпо цял мач. Владеехме добре топката, пресирахме ги добре, което е страхотно. Все пак играхме срещу отбор от Висшата лига и Шампионската лига.

Дефрел започва да подобрява физическото си състояние. Той игра и в роля, която не му е любима. Хареса ми много Ченгиз. Той е страхотен играч, смъртоносен, но трябва да подобри движението си по терена. Той обаче има страхотен потенциал. Коларов пък е много техничен, има страхотен характер. Ще бъде важен играч за нас.

Още е много рано да се говори дали сме започнали да топим изоставането от Ювентус. Но с победи и представяния като в този мач ще можем да го направим. Хубавото е, че вече имаме поне по двама равностойни футболисти на всяка позиция“, заяви Ди Франческо.