Защитникът на Рома Крис Смолинг поднови пълноценни тренировки и е готов да се завърне в игра за мача срещу ЦСКА в четвъртък от Лига Европа.

Англичанинът пропусна последните пет мача на "вълците" заради травма в коляното, но вече тренира с основната група и вероятно ще получи игрови минути срещу ЦСКА в София.

Смолинг лекуваше контузия и в началото на сезона и мачът срещу българския вицешампион в Рим в края на октомври, завършил 0:0, бе първият му през настоящата кампания. Сега се очертава защитникът отново да се завърне след травма отново в двубой срещу ЦСКА, информира БНР.

На индивидуална програма продължават да се подготвят Жордан Верету, Джанлука Манчини, Давиде Сантон и Лоренцо Пелегрини и наставникът Пауло Фонсека вероятно няма да рискува с включването им в игра в София.

Рома пристига утре в София, като се очаква старши треньорът Пауло Фонсека да даде шанс за изява на част от резервите и юношите. Мачът е без значение за крайното класиране в група "А". Рома си осигури първото място, а ЦСКА е последен с 2 спечелени точки.