Юношата на Рома Томазо Миланезе ще изиграе първия си мач като титуляр за мъжкия състав при утрешното гостуване на ЦСКА.

18-годишният нападател ще започне от първата минута на мача срещу "армейците" от последния кръг на груповата фаза на Лига Европа, разкри старши треньорът на Рома Пауло Фонсека пред клубната телевизия.

Миланезе до момента има два мача за представителния тим на Рома, и двата в Лига Европа срещу ЧФР Клуж, в които влезе като резерва.

"Миланезе ще започне от първата минута. Ще видим как се развива мачът и може да дам шанс и на други юноши. Те тренират здраво и заслужават да получат възможност за изява", каза Фонсека.

Игрови минути ще получи и защитникът Крис Смолинг, който лекуваше контузия. Британецът вече е възстановен и тренира, но все още кондиционно не е готов за 90 минути.
"Смолинг тренира наравно с останалите, но физическото му състояние не е перфектно. Ще следим внимателно ситуацията, сигурно ще получи игрови минути утре.", каза още Фонсека, цитиран от БНР.

Въпреки че мачът е без значение за класирането в групата, Фонсека увери, че Рома ще излезе единствено за победа на Националния стадион утре. Рома вече си осигури първото място в групата.

"Рома излиза за победа във всеки мач. Така ще бъде и утре. Важно е да покажем амбиция и желание и да защитим престижа на Рома", каза Фонсека.