Треньорът на Рома Пауло Фонсека бе ядосан от програмата за междинния кръг в Серия А. „Вълците“ посрещат Торино в четвъртък на „Олимпико“.

„Не мога да разбера защо ние сме единствените, които ще играем в четвъртък. Само 72 часа преди следващия ни мач. А всички останали ще играят днес“, ядоса се Фонсека на днешната пресконференция преди мача.

Торино е на 19-то място в класирането с едва шест точки от 11 мача, но Фонсека предупреди играчите си. „Торино е много силен отбор и позицията им в класирането не отговаря реално на техните качества. Ще бъде тежък мач, те са много добре организиран отбор и ще трябва да дадем най-доброто от себе си.

Победата с 5:1 над Болоня ще ни донесе допълнително мотивация и амбиция. Всеки съперник е труден, така ще бъде и утре. Изгледах почти всички мачове на Торино този сезон. Те бяха много близо до победата срещу големи отбори, имат качество в състава, компактни са, ще бъде трудно.

Няма да правя много смени, Рик Карсдорп и Брайън Кристанте единствено са под въпрос. Мараш Кумбула се чувства добре, Джанлука Манчини и Крис Смолинг също са готови. Пау Лопес ще започне на вратата, дори и Антонио Миранте да се чувства добре“, каза още Фонсека.