Легендата на Рома Франческо Тоти ще се разведе със съпругата си Илари Блази след 17 години брак.

Според медиите в Италия, двойката вече е разделена и остава само да бъдат подписани документите за развод. Самите Тоти и Блази, които са заедно от над 20 години, все още не са потвърдили новината.

"Кориере дела Сера" пише, че 40-годишната манекенка и телевизионна водеща е имала флирт със свой колега от телевизията, а бившият футболист също вече излиза с друга жена.

 

 

Слуховете за предстоящата раздяла започнаха още през септември, когато Блази не присъства на партито за рождения ден на Тоти, отбелязва webcafe.bg.

 

Двойката има три деца - син Кристиан и две дъщери, Шанел и Изабел.

Любопитното е, че въпреки дългата си връзка с Принца на Рим, Илари има зад гърба си и кратък брак с Шон Роуландс, офис служител от Англия, пише родното издание "Телеграф".

 

Неотдавна Блази даде интервю, което сега изглежда пророческо. „Намирам свободата да избираш за секси. Нещата с Франческо вървят, но в живота никога нищо не се знае. Всичко може да се промени. Затова искам да съм независима, а не зависима от мъж“.

 

Според злите езици в последните години красавицата е искала да контролира изцяло съпруга си и го отдалечила от най-близките му хора.