Голмайсторът на Рома Тами Ейбрахам разкри, че е влюбен в клуба и в Рим, но в същото време все още не знае дали ще остане и през следващия сезон.

Английският нападател се разписа два пъти при успеха с 3:0 като гост на Торино, с което “вълците” си осигуриха поне шесто място в крайното класиране. Има възможност Рома да завърши и 5-ти, в случай, че Лацио загуби от Верона тази вечер.

Със своите 17 гола в Серия А този сезон Ейбрахам се превърна в най-резултатния англичанин в италианското първенство след Гери Хиченс от Интер през 1961-1962.

“Щеше да е хубаво да вкарам хеттрик за Рома, но най-важното нещо е, че победихме. Беше дълъг и тежък сезон, поздравявам всички мои съотборници, представихме се добре. Сега ни предстои финал в Лигата на конференциите и се вълнуваме за него”, каза Ейбрахам след мача, който вкара 26 гола в 51 мача във всички турнири в дебютния си сезон в Рома.

“Както винаги съм казвал, влюбен съм в клуба от първия си ден тук и винаги съм давал най-доброто от себе си, за да помагам с голове или асистенции. Беше добра година за мен и се надявам да я завършим с трофей.

Финалът срещу Фейенорд е сбъдната мечта за феновете на Рома, за клуба. Ще играем финал, но сега трябва да се възстановим и се надявам да празнуваме в сряда.

Обичам този клуб. Тук ми дадоха възможност да покажа себе си, сърцето ми е тук. Ще видим какво ще представи бъдещето, но моето сърце е тук”, каза още Ейбрахам, който е желан от английските Арсенал и Манчестър Юнайтед.