Нападателят на Рома Николо Дзаниоло се замеси в нов скандал. Италианският национал не се появи на тренировката на тима днес, като за разлика от последните дни, това отсъствие не бе одобрено от клуба. Дзаниоло иска да напусне Рома, но отхвърли оферта от Борнемут. Англичаните бяха готови да платят 30 млн. евро, но самия играч отказа. Милан пък не е готов да плати исканите от Рома пари.

Според "Гадзета дело спорт" Дзаниоло е избягал в Специя докато текат пререканията с клуба. Днес в 21,00 ч. българско време затвори трансферния пазар в Италия. От клуба отказаха да коментират липсата на Дзаниоло на "Тригория" преди края на пазара.

Твърди се, че има пълен разрив между нападателя и клуба. Жозе Моуриньо обяви след загубата от Наполи, че "който се скара с останалите в семейството, трябва да напусне семейното гнездо". От клуба обявиха, че Дзаниоло вече, не е част от проекта на Рома.

Според пресата Дзаниоло е размислил за офертата от Борнемут, но англичаните вече не го искат. И то не заради сумите, които иска Дзаниоло, а заради отношението на играча първоначално.