Ако оценката за играта на един отбор е колко публика идва да го гледа, то определено фамилия Фридкин може да се гордее с това, което създаде в Рома. Вълците вече цяла година играят пред напълно разпродаден стадион "Олимпико". От 20 март миналата година не е имало домакински мач на Рома, в който да са останали неразпродадени билети. А от клуба обявиха, че за следващите два мача - със Сампдория в Серия А и с Фейенорд в Лига Европа, всичко е продадено.

Вече 27 поредни мача, на "Олимпико" няма празни места, като в това число дори влиза лятната контрола с Шахтьор Донецк. За този период на стадиона в Рим са присъствали 1 666 310 зрители. Това прави по 61 715 души на мач средно. А можеха да бъдат и още повече, ако клуба не бе длъжен да оставя един сектор за феновете на гостите, които само в някои случаи го пълнеха с публика до край.

Публиката на Рома през тази година има огромен растеж спрямо годината след края на пандемията. От август 2021 г.  до края лятото на 2022 г. в 21 мача у дома Рома имаше 768 000 зрители или по 34 127 средно на мач.