Полузащитникът на Рома Браян Кристанте подписа удължаване на договора до юни 2027 г. "Джалоросите" потвърдиха новата сделка на халфа с официално изявление днес.

„Рома има удоволствието да съобщи, че Брайън Кристанте е договорил условията за нов договор до 30 юни 2027 г.“, се казва в изявлението. "Рома стана моето второ семейство“, каза италианският национал пред официалния сайт на клуба.

„Исках да подпиша нов договор и съм много щастлив сега, когато това стана. Бих искал да благодаря на собствениците и на клуба за новия контракт. Тук съм от няколко години и имах привилегията да стана свидетел на напредъка, постигнат от отбора и клуба от първа ръка. Ще продължа да давам всичко от себе си за цветовете на Рома и за нашите фенове – те са много взискателни, но връщат повече, отколкото искат.“

Директорът на Рома Тиаго Пинто също коментира удължаването на Кристанте: „Развълнувани сме, че можем да обявим това подновяване на договора. Кристанте се подобрява от година на година и напълно заслужи всичко, което е постигнал, включително трофеите, които спечели с Италия и Рома“, каза португалецът.

„Браян винаги е поставял най-добрите интереси на Рома преди всичко друго и представлява много от ключовите ценности, които искаме да предадем на нашите по-млади играчи като професионализъм и смелост.“