Лоренцо Пелегрини и Крис Смолинг не са се възстановили от контузиите си, така че ще пропуснат първия мач на Рома в Лига Европа срещу Шериф Тираспол в четвъртък, докато вратаря Миле Свилар се очаква да започне като титуляр. Пелегрини и Смолинг не тренираха с останалата част от отбора на базата Тригория в сряда сутринта, така че няма да пътуват с отбора на Жозе Моуриньо за Молдова по-късно днес. И двамата лекуват мускулни травми.

Според Sky Sport Italia Пелегрини може частично да се възстанови и да остане на пейката срещу Торино в следващия мач от Серия А в неделя. Има още новини, идващи от Тригория, тъй като журналиста на Анджело Манджианте твърди, че Моуриньо ще избере Свилар между гредите утре, оставяйки Руи Патрисио на пейката.

Кореспондентът на Sky Sport каза, че Моуриньо е говорил с вратарите си преди сутрешната тренировка, която беше отворена за медиите през първите 15 минути. Специалният няма да бъде на пейката, тъй като той ще изтърпи първата от четирите си наказания срещу Шериф Тираспол утре.