Рома не успя да запише втора поредна победа в Серия А, като завърши само 1:1 като гост на Торино. Третият пореден мач с гол на Ромелу Лукаку не беше достатъчен за успеха и трите точки. Треньорът Жозе Моуриньо призна, че е разочарован от резултата, но не и от играта.

„Допуснахме гол от статично положение. Трудно е да се играе срещу отбори, които играят в този стил, с тяхната физика и интензивност“, каза Моуриньо.„Играхме добре, според мен не е лесно да създаваш положения срещу тях, не е лесно да играеш футбол с едно докосване на терен, който е толкова лош, че прави  Олимпико в Рим да изглежда като моден подиум. Обещавам, че повече няма да обиждам терена на Олимпико".

„Имахме играчи като Паредес, които до преди няколко седмици не можеше да играе дори 15 минути, имахме напълно нова защита. Наистина ми хареса представянето. Трудно е да се справиш по-добре срещу този солиден Торино. Беше много трудно за нас, но и за тях също. Когато допуснеш гол в последните минути, усещането е като две пропуснати точки, но аз уважавам съперника, знам, че имаха цяла седмица за подготовка, докато ние имахме голямо пътуване в четвъртък. Разочарован съм от резултата, но не и от това, което видях от моите момчета.“