Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо се надява, че повечето от футболистите му скоро ще са напълно здрави. Диего Йоренте е обратно на разположение, а още няколко от съотборниците му подновяват тренировки, предаде БТА.

Финалистът в Лига Европа от миналия сезон прави колебливо представяне в Серия А за момента и заема десето място във временното класиране с 11 точки след 8 кръга. Рома обаче спечели последните си две срещи, а в неделя приема тима на Монца в двубой от деветия кръг.

"Ренато Санчес и Лоренцо Пелегрини все още са извън сметките, но Мараш Кумбула и Тами Ейбрахам подновиха тренировки, което ме прави щастлив", заяви Моуриньо на пресконференция по-рано днес.

Португалският специалист потвърди, че защитникът Диего Йоренте е на линия за утрешния сблъсък с Монца.

"Надявам се през следващата седмица и Санчес да може да работи с основната група", каза Моуриньо и добави, че Крис Смолинг също се е завърнал към тренировъчния режим, но все още не може да играе.

Пауло Дибала все още е извън сметките след като претърпя контузия на коляното при победата с 4:1 над Каляри по-рано този месец.

"Не искам да казвам кой ще стартира утре. Имаме добра група от нападатели на разположение. Отбелязахме хубави голове този сезон и мисля, че напредваме", коментира още Жозе Моуриньо.