Рома е на път да се освободи от двама играчи, които не влизат сериозно в плановете на треньора Даниеле де Роси. Андреа Белоти води преговори с Фиорентина, а защитникът на Рома Мараш Кумбула вече е близо до преминаване в Сасуоло. В последните часове на трансферния прозорец, който приключва в четвъртък вечерта, Вълците работят усилено за съкращаване на състава.

Според многобройните информации агентът на Белоти се е срещнал с директорите на Фиорентина, за да обсъдят подробностите по преминаването му под наем. Двете страни са се разбрали и се очаква нападателя да мине прегледи днес. Междувременно защитникът Кумбула най-накрая се е възстановил от операцията на предната кръстна връзка и иска да бъде даден под наем, за да получава повече игрово време. Той не е играл от април 2023 г., когато получи тежката контузия на коляното.

Интерес към него проявяват няколко различни клуба, сред които Удинезе, Каляри, Торино, Дженоа и Верона. Скай Спорт обаче твърди, че Сасуоло е фаворит за албанския национал. Причината е и в това, че Сасуоло е получил оферта от Кремонезе за закупуването на Джан Марко Ферари, така че Кумбула ще бъде негов заместник до края на сезона.